Umro predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković

Izvor: Studio B, 24.Nov.2014, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković, iznenada je preminuo u nedelju popodne u svom rodnom selu Vrapče u 52. godini.

Prema još nepotvrđenim informacijama Drašković je preminuo od posledica srčanog udara.

Slobodan Drašković je prvi put za predsednika opštine izabran 2000. godine, a sada mu je tekao peti mandat po redu, koji je izborio sa grupom građana, na poslednjim lokalnim izborima 2012. godine. Za proteklih 14 godina, izrastao u najkrupniju političku >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << figuru opštine Medveđa posle Drugog svetskog rata.

Od decembra 2000. godine Slobodan Drašković je bio najpre član, a potom i potpredsednik Koordinacionog tela za jug Srbije. Na tom mestu dao neprocenjiv doprinos mirovnom procesu, a potom i ekonomskom razvoju opština Bujanovac, Preševo i Medveđa.

U poslednja dva mandata Drašković je intenzivno radio da privrednom i ekonomskom jačanju siromašne opštine Medveđa. Zahvaljujući isključivo njegovim inicijativama, pokrenuta je proizvodnja u rudniku "Lece", a u opštini je otvoreno blizu hiljadu novih radnih mesta.

Drašković je za sobom ostavio suprugu i maloletnu ćerku.

Dan i datum sahrane Slobodana Draškovića biće danas saopšteni.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Preminuo predsednik opštine Medveđa

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Nov.2014

Predsednik opštine Medveđa Slobodan Drašković, iznenada je preminuo u nedelju popodne u svom rodnom selu Vrapcu u 52. godini...Prema još nepotvrđenim informacijama Drašković je preminuo od posledica srčanog udara...Slobodan Drašković je prvi put za predsednika opštine izabran 2000. godine,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.