Ukradeno 12 krava u Ulcinju, policija traga za lopovima

Izvor: Blic, 29.Avg.2015, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradeno 12 krava u Ulcinju, policija traga za lopovima

Crnogorska policija traga za kradljivcima 12 krava sa polja kod Ulcinja, vlasništvo stočara Hadžije Ardolića iz Zoganja.

Krave su ukradene sa polja ulcinjske Solane, dok je bik, težak tonu, ostao, pa se pretpostavlja da ga lopovi nisu mogli ukrotiti.

Ardolić kaže da ukradeno krdo na tržištu vredi više od 15.000 evra. On je sa komšijama pretražio teren, a platio je i da se obavi avionska potraga, ali krave nisu primećene.

"Pre deset dana nestala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi je jedna krava. Dan kasnije sličan problem imao je i komšija. Ovo je previše”, ispričao je Ardolić.

On je naveo da je sa upravom Solane dogovorio da krdo goveda bude na ispaši na njihovom polju, koje je uređivao, prenose mediji.

Krađa se dogodila u noći između četvrtka i petka.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ukradeno 12 krava, policija traga za kradljivcima

Izvor: Cafe.ba, 29.Avg.2015

ULCINJ - Crnogorska policija traga za kradljivcima 12 krava sa polja kod Ulcinja, vlasništvo stočara Hadžije Ardolića iz Zoganja...Krave su ukradene sa polja ulcinjske Solane, dok je bik, težak tonu, ostao, pa se pretpostavlja da ga lopovi nisu mogli ukrotiti...Ardolić kaže da ukradeno krdo na...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.