Uhapšeni zbog droge

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2014, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni zbog droge

Kriminalistička policija uhapsila je danas trojicu osumnjičenih iz Novog Sada za prodaju droge.

Policija je navela da je kod pretresom stana P. J. (24) i M. N. (19), nađeno oko pola kilograma marihuane.

Kod osumnjičenih nađene su i dve vage za precizno merenje i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom droge, a protiv obojice osumnjičenih biće podneta krivična prijava zbog prodaje droge.

Uhapšen je i jedan tridesetsedmogodišnji Novosađanin, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kod koga je policija našla stabljiku biljke i oko 25 grama materije za koju sumnja da je marihuana.

U stanu tog mladića nađen je i prah za koji se sumnja da je amfetamin i nekoliko tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, kao i oprema za merenje i pakovanje narkotika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.