Uhapšeni priznao da je ubio pekara iz Begeča

Izvor: Studio B, 19.Okt.2014, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni priznao da je ubio pekara iz Begeča

Muškarac, koji je uhapšen pod sumnjom da je ubio pekara Slobodana Stojanovskog iz Begeča, priznao je da je počinio taj zločin, saznaje Tanjug u MUP-u.

Uhapšeni muškarac je priznao ubistvo nakon što je policija u njegovoj septičkoj jami pronašla nož kojim je ubistvo izvršeno.

Pekar Slobodan Stojanovski (62) ubijen je pretprošle noći, a dan posle novosadska policija je uhapsila muškarca starog 40 godina, takođe iz Begeča i odredila mu pritvor do 48 sati.

Telo Stojanovskog u dvorištu njegove kuće, u kojoj se nalazi i pekara "Sloboda", našao je pomoćni radnik u pekari kada je došao na posao.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.