Uhapšeni Srbi u Mađarskoj zbog krijumčarenja migranata

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni Srbi u Mađarskoj zbog krijumčarenja migranata

Policija Županije Bačkiškun u Mađarskoj zaustavila tri vozila italijanskih registarskih oznaka kojima su upravljali srspki državljani. U vozilima otkriveni migranti bez validnih dokumenta.

Na području Kelebije uz mađarsko-srpsku granicu policija Županije Bačkiškun zastavljena su tri vozila sa italijanskim registarskim tablicama.

U automobilu koji je predvodio kolonu zatečen je državljanin Srbije, a u kamionu i mini-busu iza njega koje su vozili srpski državljani, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo je 69 Sirijaca i 12 Iračana, javlja dopisnik RTS-a.

Ilegalni migranti nisu mogli da dokažu boravak u Mađarskoj, pa su predati Imigracionoj služni Mađarske, dok su trojica srpskih državljana koji su ih prevozili uhapšeni, saopštila je policija Županije Bačkiškun.

Za krijumčarenje ilegalnih migranata mađarski sudovi već su izrekli desetak višegodišnjiih zatvorskih kazni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni Srbi zbog krijumčarenja Iračana i Sirijaca

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2015

Policija Županije Bačkiškun u Mađarskoj zaustavila jr tri vozila italijanskih registarskih oznaka kojima su upravljali srpski državljani...U automobilu koji je predvodio kolonu zatečen je državljanin Srbije, a u kamionu i mini-busu iza njega koje su vozili srpski državljani, bilo je 69 Sirijaca...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.