Izvor: Blic, 30.Sep.2016, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena dva migranta koja su pobegla sa beogradskog aerodroma

Policija je pronašla i uhapsila dvojicu migranata koji su juče pobegli iz prostorije za privremeni boravak zadržanih osoba na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Migranti su juče pobegli iz te prostorije.

Uhapšeni su državljani Tunisa M.L. i A.H. i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom odredjeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je MUP.

Beogadski aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da je juče, rano ujutru, pet putnika kojima nije dozvoljen ulazak u zemlju provalilo deo fasade prostorije u kojoj su zadržani, a samo je jedan od njih uhvaćen.

Oko tri sata ujutru pet putnika koji su po proceduri bili smešteni u prostoriji namenjenoj za privremeni boravak lica zadržanih po tom osnovu, uspelo je da izadje iz prostorije, od koji su četiri pobegla u nepoznatom pravcu, a jednog putnika su u toj nameri sprečili službenici obezbeđenja aerodroma.

DRAMA NA AERODROMU Migranti RAZVALILI ZID i pobegli iz aerodromskog pritvora

Kako je navedeno, radnici obezbeđenja aerodroma Nikola Tesla odmah su o tom događaju obavestili MUP.

Bezbednost putnika i vazduhoplova ni u jednom trenutku nije bila dovedena u pitanje, navedeno je u saopštenju.

Beogradski mediji su javili da je iz pritvora na aerodromu "Nikola Tesla" pobeglo nekoliko migranata, koji su zadržani na aerodromu jer nisu imali neophodnu dokumentaciju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.