Uhapšen zbog pucnjave u Novopazarskoj Banji

Izvor: Večernje novosti, 07.Feb.2016, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pucnjave u Novopazarskoj Banji

Novopazarska policija uhapsila je sinoć Elvedina Bibića (27) iz tog grada, osumnjičenog da je prošlog ponedeljka iz vatrenog oružja ranio Izeta Ajdinovića (45), koji je ležao u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji. Kako je rečeno radiju Sto plus u policiji, Bibiće je uhapšen u subotu uveče u selu Draževiće, 30 kilometara od Novog Pazara. "Prilikom privođenja, osumnjičeni nije pružao otpor, a nakon hapšenja je prebačen u Okružni zatvor", navela je policija.Osumnjičenom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << određen jednomesečni pritvor i ovih dana bi trebalo da ga sasluša nadležni tužilac. Bibić je osumnjičen da je prošlog ponedeljka ispalio tri hica u Ajdinovića, koji se oporavljao od preloma noge u Specijalnoj bolnici u Novopazarskoj Banji. Tom prilikom, zadobio je prostrelne rane stopala i butine leve noge, ali se nakon ukazane pomoći u novopazarskoj bolnici, uspešno oporavlja. Incidentu je prethodila dugogodišnja svađa i činjenica da je Izet Ajdinović 2014. godine ranio Elvedina Bibića iz vatrenog oružja. Zbog toga se protiv njega u novopazarskom sudu vodi postupak za pokušaj ubistva i nelegalno nošenje oružja. Iako se Ajdinović. nalazi na listi najtraženijih kriminalaca Europola zbog organizovane pljačke i uzimanja talaca u Luksemburgu, policija nije imala poternicu, niti bilo kakav drugi pravno obavezujući dokument na osnovu kojeg je mogla da ga uhapsi jer Srbija nije članica EU.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ciljao u Ajdinovića jer je ga je pretukao!

Izvor: Večernje novosti, 07.Feb.2016

PODRUČNA policijska uprava u Novom Pazaru je saopštila da je u subotu posle podne, u pešterskom selu Draževići, uhapšen Elvedin Bibić, iz Novog Pazara, koji je prošlog ponedeljka u 7.15 ušao u Specijalnu bolnicu "Novopazarska banja" i u bolničkom krevetu iz pištolja pucao u sugrađanina Izeta...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.