Uhapšen zbog pokušaja pljačke stana

Izvor: RTS, 27.Sep.2016, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog pokušaja pljačke stana

Brzom i efikasnom akcijom beogradska policija uhapsila je P. G. (1959), neposredno nakon izvršenog krivičnog dela teške krađe u pokušaju.
Osumnjičeni P. G. je metalnom šipkom pokušao da otvori vrata stana u jednoj zgradi na teritoriji opštine Stari Grad.
Kako se navodi u saopštenju informativne službe MUP-a, policija je u veoma kratkom roku i u blizini zgrade pronašla izvršioca, koji je kod >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sebe imao alat za obijanje.
Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva naložio je zadržavanje do 48 sati, a policija nastavlja rad sa osumnjičenim, s obzirom na to da postoje osnovi sumnje da je počinio više krivičnih dela.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRONAŠLI MU METALNU ŠIPKU: Muškarac (57) uhapšen posle obijanja stana

Izvor: Kurir, 27.Sep.2016

...Osumnjičeni je uhapšen neposredno nakon što je metalnom šipkom pokušao da otvori vrata stana, u blizini stambene zgrade u kojoj je pokušao da izvrši pljačku, a policija je kod njega pronašla alat za obijanje..Kako se navodi osumnjičenom je odredjeno zadržavanje do 48 sati, a s obzirom da...

Nastavak na Kurir...

ŠIPKOM OBIJAO STANOVE: Uhapšen u pokušaju teške krađe, sumnja se na više dela

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016

Brzom i efikasnom akcijom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, uhapsili su P.G. (57), neposredno nakon izvršenog krivičnog dela teške krađe u pokušaju...Osumnjičeni P.G. je metalnom šipkom pokušao da otvori vrata stana u jednoj zgradi na teritoriji opštine Stari Grad...Kako...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.