Uhapšen zbog podvođenja na Crnogorskom primorju

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog podvođenja na Crnogorskom primorju

Muškarac B. R. (34) uhapšen je danas u Budvi zbog sumnje da je tokom letne turističke sezone organizovao prostituciju na crnogorskom primorju.

Policija sumnja da je B.R.na području Budve ugovarao i organizovao pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima i na drugim lokacijama, te da je u te svrhe koristio više punoletnih stranih državljanki iz zemalja okruženja.

Osumnjičeni B.R. će danas, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu u Kotoru >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog sumnje da je počinio krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije, saopšteno je iz crnogorske policije.

Današnje hapšenje je izvedeno u policijskoj akciji kodnog nazva "Sirena", koja je nastavak akcije "Pink tri".

Ovo je treća akcija Uprave policije Crne Gore usmerena na suzbijanje organizovanja i vršenja prostitucije, koja je u proteklom periodu sprovedena na primorju.

U akciji "Lutka" 20. avgusta uhašena je Ž. R. (37) iz Kotora, osumnjičena za posredovanje u vršenju prostitucije.

Ona je osumnjičena da je na području više primorskih opština ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smeštajima, plovilima i na drugim lokacijama, s ciljem sticanja novčane dobiti.

Prethodno su 24. jula, u akciji "Pink tri", uhapšeni M.M. (29) iz Loznice, S.P. (33) iz Mostara i B.C. (54) iz Bara, koji su osumnjičeni za posredovanje u obavljanju prostitucije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uhapšen zbog organizovanja prostitucije u Budvi

Izvor: Cafe.ba, 04.Sep.2015

BUDVA- Muškarac čiji su inicijali B.R. /34/ uhapšen je danas u Budvi zbog sumnje da je tokom ljetne turističke sezone organizovao prostituciju na crnogorskom primorju...B.R. je osumnjičen da je na području Budve ugovarao i organizovao pružanje seksualnih usluga u hotelima, privatnim smještajima...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.