Uhapšen zbog plaćanja falsifikovanim novčanicama

Izvor: RTS, 29.Sep.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog plaćanja falsifikovanim novčanicama

P. Č. iz Beograda uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje novca.
Uhapšeni se tereti da je u trgovinskoj radnji, u jednom tržnom centru, masku za mobilni telefon platio sa tri falsifikovane novčanice od po 2.000 dinara, kao i da je bioskopske usluge takođe platio falsifikatima od 2.000 dinara.
Policijski službenici su, prilikom hapšenja, kod P. Č, pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 11 falsifikovanih novčanica od po 2.000, a prilikom pretresa stana osumnjičenog još osam novčanica u istim apoenima.
On će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Plaćao falsifikovanim novčanicama od 2.000 dinara

Izvor: B92, 29.Sep.2016

Beograd -- Pripadnici MUP u Beogradu uhapsili su P.Č. (1987) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje novca...On se tereti da je u trgovinskoj radnji, u jednom tržnom centru, masku za mobilni telefon platio sa tri falsifikovane novčanice od po 2.000 dinara,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.