Uhapšen zbog nasilja u porodici

Izvor: Akter, 22.Maj.2015, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog nasilja u porodici

Pripadnici policije iz Rume uhapsili su B.T. (51) iz toga grada zbog nasilja u porodici, saopšteno je danas

U saopštenju se navodi da je on osumnjičen da je pod uticajem alkohola, sa nožem u ruci, pretio roditeljima u porodičnj kući i fizički napao oca.

Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi, osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana.

U saopštenju se dodaje da je policija iz Nove Pazove uhapsila i jednog 50-ogodišnjeg muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << prilikom krađe kablova koje je demontirao sa unutrašnjih zidova kuće u izgradnji.

Protiv osumnjičenog za tešku krađu biće podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Uhapšen muškarac iz Rume zbog nasilja u porodici

Izvor: Blic, 22.Maj.2015

Pripadnici policije iz Rume uhapsili su B.T. (51) iz toga grada zbog nasilja u porodici, saopšteno je danas...U saopštenju se navodi da je on osumnjičen da je pod uticajem alkohola, sa nožem u ruci, pretio roditeljima u porodičnj kući i fizički napao oca...Nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.