Uhapšen pomoćnik gradonačelnika Pančeva

Izvor: Studio B, 28.Nov.2014, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen pomoćnik gradonačelnika Pančeva

Pomoćnik gradonačelnika Pančeva Dejan Živanović (47) uhapšen je po nalogu tužilaštva zbog sumnje da je primio mito od 1.000 evra.

Begradaska policija je saopstila da se Živanovic sumnjiči da je od oktobra 2013. godine do danas, kao član komisije za javnu nabavku "Izrade projekta fekalne kanalizacije naseljenog mesta Omoljica", u toku postupka javne nabavke i nakon sačinjavanja Zapisnika o otvaranju ponuda, u više navrata zahtevao novac, u iznosu od 1.000 evra, od vlasnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i odgovornog lica preduzeća "Energoplan" d.o.o, najpovoljnijeg ponuđača.

Taj novac je primio 27. novembra 2014. godine, u prostorijama navedenog preduzeća, navodi policija.

Živanović obavlja funkciju pomoćnika gradonačelnika Pančeva za selo i ruralni razvoj.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.