Uhapšen maloletnik osumnjičen za ubistvo devojke

Izvor: Studio B, 29.Jan.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen maloletnik osumnjičen za ubistvo devojke

Policija je uhapsila maloletnika (17) zbog sumnje da je udarcima drškom od lopate ubio devojku (18) u ulici Mirijevsko brdo, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Osumnjičeni se tereti da je u sredu, u baraci, u jutarnjim satima, "udarcima drškom od lopate po glavi i telu devojci naneo smrtonosne povrede".

Maloletnik je saslušan u prisustvu tužioca Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike, navodi se u saospstenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maloletnik osumnjičen za ubistvo

Izvor: B92, 29.Jan.2015

Sedamnaetogodišnji maloletnik iz Beograda uhapšen je danas zbog sumnje da je ubio osamnaestogodišnju devojku u opštini Palila, saopštio je MUP...On se tereti da je juče ujutru, u baraci u beogradskom naselju Mirjevo, udarcima drškom od lopate po glavi i telu devojci naneo smrtonosne povrede...Maloletnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.