Ugašen požar u Mirijevu

Izvor: RTS, 05.Jan.2013, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u Mirijevu

U požaru u magacinu carinske robe u Mirijevu gorelo je 50 tona motornog ulja. Vatru gasila 73 vatrogasca. Povređenih nema. Dežurne vatrogasne ekipe ostaju na terenu.

Veliki požar koji je oko 5 sati izbio u ulici Jovanke Radaković u beogradskom naselju Mirijevo u magacinu carinske robe ugašen je posle nekoliko sati. Vatra je zahvatila oko 250 kvadratnih metara prostora, a gorelo je 50 tona motornog ulja. Povređenih nema.

U gašenju požara učestvovalo je više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 70 vatrogasaca. Oni su otvorili krovnu konstrukciju poslovno-stambenog prostora kako bi lakše došli do vastre i sprečili njeno širenje. 

Šef vatrogasne brigade Mile Jovičić rekao je ranije za RTS da nema bojazni da se požar proširi, kao i da nema potrebe za evakuacijom stanovništva.  

Jovičić je najavio da će vatrogasne ekipe ostati na terenu i kada požar bude lokalizovan.

"Polako ćemo da vraćamo vozila sa lica mesta, požar neće imati gde da se širi, a mi ćemo ovde raditi tokom čitavog dana", rekao je Jovičić.  

Saobraćaj u tom delu Beograda je obustavljen. Linije gradskog prevoza 27 i 27e preusmerene su na Mirijevski bulevar.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.