Učenik iz Bečeja pretučen u Francuskoj

Izvor: Večernje novosti, 31.Okt.2014, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik iz Bečeja pretučen u Francuskoj

Predsednik parlamenta Ekonomsko trgovinske škole iz Bečeja Stefan Nonković pretučen je u Francuskoj, gde je pohađao desetodnevni kurs.Njega su u Monpeljeu napala dva Francuza.Radi se o odličnom učeniku, vukovcu, koji se prijavio na trening lidera interkulturalne razmene, projekat koji je sprovela nemačko-francuska NVO Ofaž, rekla je za B92 direktorka škole Gordana Kovačev.Obuka je trajala tri puta po 10 dana - u Nemačkoj, Francuskoj i Srbiji. Stefana su napala dva Francuza, po završetku >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kursa u Francuskoj, u Monpeljeu.Kako nam je rekla direktorka, napad se dogodio 24. oktobra, a učeniku su izbili dva zuba, a zadobio je i povrede po stomaku. Napadači su mladića i opljačkali.O njemu se pobrinula NVO koja je organizovala obuku, zadržan je na lečenju u Francuskoj, i sinoć je stigao kuća, prenela je direktorka škole.Ona je naglasila da se radi o veoma uzornom đaku, angažovanom na promovisanju tolerancije i u borbi protiv vršnjačkog nenasilja.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik iz Bečeja pretučen u Francuskoj

Izvor: NaDlanu.com, 31.Okt.2014

Predsednik parlamenta Ekonomsko-trgovinske škole iz Bečeja Stefan Nonković pretučen je u Francuskoj, gde je pohađao desetodnevni kurs...Njega su u Monpeljeu napala dva Francuza...Radi se o odličnom učeniku, vukovcu, koji se prijavio na trening lidera interkulturalne razmene, projekat koji je sprovela...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.