Izvor: RTS, 29.Avg.2016, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo i samoubistvo u Mirijevu

Porodična tragedija u beogradskom naselju Mirijevo. Ženska osoba stara 56 godina ubila je hicem iz pištolja svoju majku, a zatim izvršila samoubistvo, saznaje RTS. Među stvarima koje je ostavila kod komšija pronađeno oproštajno pismo.
Ubistvo se dogodilo oko 14 časova, u Ulici Matice srpske 101, u beogradskom naselju Mirijevo, kaže za RTS portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ekipa Hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pomoći koja je došla na lice mesta konstatovala je smrt dve žene.
Kako RTS nezvanično saznaje, žena stara 56 godina ubila je svoju 77-godišnju majku, a zatim pucala sebi u glavu.
Pre nego što je izvršila samoubistvo, ubila je i svog psa, javlja izveštač RTS-a sa lica mesta. 
Reč je o Vesni M., koja je u poslednje vreme živela sa svojom bolesnom majkom Mirom M. Komšije su zatečene jer su, kažu, njih dve bile veoma bliske i Vesna se brinula o majci, koja je bila nepokretna.
"Predivni su bili, i teta Mira i Vesna. Čula sam čak i da je ubila kucu... Prvo ju je prošetala a onda je i ubila. Zašto je to uradila... nijednim gestom, ničim nije pokazivala da bi tako nešto uradila", govori kroz plač bliska komšinica.
Komšija kaže da je Vesnu sreo juče i da nikada nije rekla da ima neki problem.
Kako saznajemo, Vesna je ranije živela u Londonu da bi 2008. godine, nakon smrti svog supruga, došla u Beograd i zajedno sa majkom živela u stanu u Mirijevu.
Komšije kažu da su, kada su se majka i ćerka uselile u zgradu, u početku imale svaka svoj stan, a zatim se Vesna preselila kod majke. Taj drugi stan je, dodaju, Vesna izdavala a zatim prodala. 
Ekipe policije i forenzičari izvršili su uviđaj, a zvaničnih informacija o ovom slučaju još nema.
U istrazi će pomoći i Vesnino oproštajno pismo, koje je pronađeno među stvarima koje je ona sat vremena pre tragedije ostavila kod komšije.
RTS saznaje da je Vesna pozvala svoju tetku i rekla joj da preuzme pismo.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ćerka ubila majku u Mirijevu / VIDEO

Izvor: B92, 29.Avg.2016

Beograd -- Žena stara 56 godina ubila je majku (77) u beogradskom naselju Mirijevo, a zatim je sebi oduzela život...Zločin se dogodio oko 14 časova u Ulici Matice srpske, a žena je pre nego što je usmrtila majku ubila i porodičnog psa...Kako saznaje B92, žena je pre ubistva pozvala rodbinu i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.