Ubio suprugu, sina i šuraka pa izvršio samoubistvo u crkvi

Izvor: B92, 24.Apr.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio suprugu, sina i šuraka pa izvršio samoubistvo u crkvi

Austrijski penzioner B. D. (77) iz Bariča kod Golupca ubio je suprugu, sina i šuraka, ranio snahu, a zatim počinio samoubistvo, saopšteno je iz policije.

Mediji navode da cela porodica godinama radi u Austriji, a muškarac je samoubistvo počinio u porti crkve.

Načelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić izjavio je za Tanjug da je višestrukom ubistvu prethodila svađa oca i sina. Kako B92 nezvanično saznaje, svađa je izbila zbog kuće.

Zločin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je počinjen pištoljem za koji je B.D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine, naglasio je Lazić.

"Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina", kaže Lazić.

Pripadnici MUP-a su na terenu i u toku je uviđaj, rekao je Lazić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Trostruko ubistvo i samoubistvo kod Golupca

Izvor: Beta, 24.Apr.2017

Višestruko ubistvo i samoubistvo dogodilo se jutros u 7.50 u selu Bariču kod Golupca, potvrdilo je agenciji Beta Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.Mediji su ranije javili da je B.D. (77) ubio suprugu, sina i šuraka, ranio snaju a zatim izvršio samoubistvo.U Policijskoj upravi u Požarevac...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.