Ubio sina, suprugu i šuraka, a onda presudio sebi

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio sina, suprugu i šuraka, a onda presudio sebi

Božidar D. (77) iz sela Barič kod Golupca, hicima iz pištolja ubio sina, suprugu i šuraka, a snaju teško ranio, pa pucao sebi u glavu. Policija: Zločinu prethodila svađa sa sinom U selu Barič kod Golupca jutros se dogodila nezapamćena tragedija, jer je došlo do trostrukog ubistva i samoubistva. Božidar D. (77), austrijski penzioner, hicima iz pištolja ubio je svog sina, suprugu i šuraka, a snaju teško ranio. Nakon toga, on je izvršio samoubistvo pucajući sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u glavu, u porti seoske crkve. Kako su "Novosti" nezvanično saznale, cela ova porodica godinama radi u Austriji. Uzrok njihovog sukoba za sada nije poznat. POLICIJA: ZLOČINU PRETHODILA SVAĐA SA SINOM U selu Barič u opštini Golubac, 76. godišnji B.D. ubio je danas iz pištolja suprugu, sina i šuraka, a ranio snaju, posle čega je izvršio samoubistvo, izjavi je Tanjug unačelnik Policijske uprave Požarevac Srđan Lazić. Prema njegovim rečima, višestrukom ubistvu je prethodila svađa oca i sina, a zločin je počinjen pištoljem za koji je B.D. imao urednu dozvolu za držanje od 1998. godine. "Proverama u policijskim evidencijama utvrđeno je da u ovoj porodici do sada nije bilo prijave bilo kakvog nasilja. Reč je o uglednoj porodici solidnog imovinskog stanja, tako da nista nije ukazivalo da bi moglo doći do ovako teškog zločina", kaže Lazić.Pripadnici MUP-a su na terenu i u toku je uviđaj, rekao je Lazić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(KURIR TV) BOŽIDAROV KRVAVI PIR ZBOG KUĆE KOD GOLUPCA: Sve sam ih pobio, samo mi ku.va umače!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2017

...Motiv stravičnog zločina, iako se prvo govorilo da je motiv spor oko TV antene, pravi razlog zašto je došlo do krvavog pira je spor oko kuće koju je Božidar hteo da pripiše unuku, a čemu su se protivili njegov sin i snaja, saznaje Kurir na licu mesta..Kako Kurir saznaje prema nezvaničnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.