Ubio ljubavnika bivše supruge!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Mar.2015, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio ljubavnika bivše supruge!

Miodrag Đorić (44) iz Bele Palanke, njegov sin Nikola (22) i njihovi prijatelji A. T. (22) iz Kuršumlije i I. S. (37) iz okoline Merošine, uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između subote i nedelje na svirep način usmrtili Dejana Dimitrijevića (45) u njegovoj kući u Beloj Palanci.

Oni se terete da su u subotu oko ponoći na prevaru ušli u dom Dimitrijevića, vezali Dušicu, a zatim Dejana tukli do smrti. Motiv zločina je, po svemu sudeći, Đorićeva ljubomora, budući >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da nije mogao da oprosti Dimitrijeviću što se viđa sa Miodragovom bivšom suprugom Marinom, od koje se razveo 2008. godine!

Prema pisanju beogradskih medija, otac i sin su angažovali A. T. i I. S. da im pomognu u napadu.

- Maskirani ženskim čarapama, ova četvorica su zakucala na Dimitrijevićeva vrata i predstavili se kao detektivi privatne agencije za obezbeđenje. Dejanova supruga Dušica je otvorila, a oni su je odmah zaskočili, vezali je i zatvorili u sobu. Zatim su napali Dejana i takođe ga vezali, a onda počeli da ga udaraju pesnicama i šutiraju po celom telu. Kad je Dejan izgubio svest, napadači su pobegli. Žena je uspela da se oslobodi i pozove policiju. Teško pretučeni čovek je prebačen u bolnicu, ali je ubrzo izdahnuo - rekao je za beogradske medije izvor iz istrage.

Odmah je počela i potera za napadačima i policija je ubrzo u blizini niškog sela Prosek našla automobil u kojem je na sedištu vozača bio osumnjičeni Nikola.

U kolima su nađeni pištolj i torba sa ženskim čarapama, koje su napadači koristili, kao i hirurške rukavice i selotejp s trakom i tragovima krvi.

- Nađena je i okrvavljena odeća koju su napadači nosili. Kad ga je policija suočila s dokazima, Nikola je priznao delo i rekao da je posle zločina oca odvezao kući, a saučesnike na autobusku stanicu u Niš - otkriva isti sagovornik.

Upali čoveku u kuću i pretukli ga na smrt

Policija je ubrzo uhapsila A. T. i I. S, dok je Miodrag Đorić uhapšen nekoliko sati kasnije u Beloj Palanci.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.