Ubio brata zbog hektara zemlje?

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio brata zbog hektara zemlje?

PLATIČEVO - Ljubomir Zagorac (55) zaklao je starijeg brata Zarija (61), a potom pokušao sebi da oduzme život zbog hektara zemlje koju je Zarija planirao da proda!

Njihov brat Radomir Zagorac objašnjava da bi jedino to mogao da bude motiv strašnog zločina.

- Roditelji su Zariji ostavili oko hektar zemlje, koju je on planirao da proda kako bi završio kuću koju je počeo da gradi u blizini. Poslednji put smo se videli u petak, kada mi je rekao da ne zna šta će da radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa Ljubomirom i njegovom ženom - priča Radomir.

Prema njegovim rečima, Zarija je ostao bez noge sa 18 godina, kada ga je uhvatila mašina za ljuštenje kore u fabrici „Matroz“ u Sremskoj Mitrovici.

- Nije se ženio, a Ljubomirovu porodicu je gledao kao svoju. Školovao im je decu, kupovao, spremao da jedu... Nedavno je kupio piliće da čuva, brašno, so, šećer... Ali to nije značilo ništa Ljubomiru. On je mnogo loš čovek, kockar i alkoholičar, koga niko nije smeo da pogleda kada popije. On je za mene mrtav, i dalje ne mogu da poverujem da je mogao da zakolje našeg rođenog brata - kaže očajni Radomir Zagorac.

(J. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.