Ubijen mladić u selu kod Tutina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen mladić u selu kod Tutina

NOVI PAZAR - Amel P. (21) i Elvir K. (24) iz sela Arapoviće u opštini Tutin uhapšeni su, zbog ubistva Sabahudina B. (23), saopštila je jutros Policijska uprava u Novom Pazaru.

U saopštenju se navodi da je juče u selu Devreč kod Tutina izbila svađa između Sabahudina B. sa jedne i Amela P. i Elvira K. sa druge strane. Tokom rasprave Amel P. je iz pištolja, za koji nije imao dozvolu, pucao u Sabahudina B. i ubio ga. Posle toga on je s Elvirom K, u njegovom automobilu, pobegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u nepoznatom pravcu.

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar u efikasnoj i brzoj akciji pronašli i priveli počinioca ubistva i njegovog saučesnika, kojima je određena mera zadržavanja do 48 sati.

Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni istražnom sudiji novopazarskog Okružnog suda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Devreču kod Tutina ubijen mladić

Izvor: Kurir, 20.Jul.2008

NOVI PAZAR, 20. jula 2008. (Beta) - U selu Devreč, u opštini Tutin ubijen je Sabahudin B. (23), saopštila je danas Policijska uprava u Novom Pazaru. U saopštenju se navodi da je Sabahudina B. juče iz pištolja za koji nije imao dozvolu ubio Amel P. (21) i da je u prethodnoj raspravi na strani Amela...

Nastavak na Kurir...

Krv pala zbog devojke

Izvor: Kurir, 21.Jul.2008, 08:37

NOVI PAZAR - Amel Pepić (21) i Elvir Kurtanović (24) iz sela Arapoviće u opštini Tutin uhapšeni su u subotu uveče posle opsežne akcije novopazarske i tutinske policije zbog ubistva Sabahudina Bakića (23) iz sela Devreč na Pešterskoj visoravni. Iz policijske uprave u Novom Pazaru saopšteno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.