Muškarac ubijen kod Bačke Palanke

Izvor: Blic, 20.Nov.2013, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarac ubijen kod Bačke Palanke

Zoran D. (61) iz Temerina ubijen je sinoć u Neštinu, kod Bačke Palanke, u Crkvenoškolskoj ulici. Za ovaj zločin osumnjičena su dva muškarca, od kojih je jedan uhapšen na mestu zločina, dok je drugi nedugo posle toga lišen slobode.

Meštani kažu da je Zoran bio u Neštinu kod teško bolesne tašte o kojoj se brinuo.

O zločinu je obaveštena Hitna pomoć čiji su lekari na licu mesta mogli da konstatuju smrt, a mrtvog ga je zatekla i policija.

Telo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ubijenog Zorana D. je nakon uviđaja preneto na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu, a tek nakon obdukcije i sudsko-medicinskog veštačenja biće poznato više detalja o ovom događaju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ubijen ciglom na kućnom pragu

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2013, 21:21

Odmah posle ubistva Zorana Došena (61) iz Temerina, u sredu uveče u Neštinu kod Bačke Palanke, policija je privela meštane D. M. (41) i I. Č. (37) pod sumnjom da su mu naneli smrtonosne povrede udarcima ciglom po glavi, kojima je podlegao na licu mesta. Njima je određeno policijsko zadržavanje,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.