Ubica u Nenada ispalio deset hitaca, Jasmini jedan u čelo

Izvor: Blic, 03.Mar.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica u Nenada ispalio deset hitaca, Jasmini jedan u čelo

Nenada Opačića i njegovu suprugu Jasminu ubio je profesionalac, vešt sa oružjem i mlađi od 45 godina.

Nenad je pogođen sa deset hitaca, dok je njegovu ženu ubica pogodio jednom - u čelo.

- Ispaliti desetak hitaca iz pištolja za svega par sekundi i pritom pogoditi žrtve isključivo u glave i vrat može samo neko ko ima usaglašeno oko i ruku sa oružjem, što zahteva mnogo vežbe. To zahteva i određenu fizičku spremnost i mirnu ruku - kaže sagovornik „Blica“ >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz istrage.

Činjenica da je ubica hladnokrvno prišao žrtvama i upucao ih iz neposredne blizine takođe govori da nije reč o amateru, već da je u pitanju, tvrdi naš sagovornik, plaćeni ubica. Istraga za sada još nije dovela policiju do ubice šefa veterničkog klana i njegove supruge. Saslušano je na desetine ljudi, ali identitet ubice još nije poznat.

Saučešće i od Čanka

Porodici tragično preminulih saučešće je izjavio i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak koji među prvima došao na sahranu. Poslednji pozdrav i poštu ubijenima odali su i srpski kik-bokseri Nenad Pagonis i Miljan Vidović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBISTVO OPAČIĆA: Plaćeni ubica u Nenada ispalio deset, a u Jasminu jedan hitac!

Izvor: Press, 04.Mar.2015, 09:03

Nenada Opačića i njegovu suprugu Jasminu ubio je profesionalac, vešt sa oružjem i mlađi od 45 godina. . Nenad je pogođen sa deset hitaca, dok je njegovu ženu ubica pogodio jednom - u čelo.. - Ispaliti desetak hitaca...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.