UŽASNO: Ocu smrskao glavu francuskim ključem

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASNO: Ocu smrskao glavu francuskim ključem

Slobodan Demirović (55) pokušao da pregazi oca Jumera (74), a onda ga krvnički tukao. Slobodanu supruga pre zločina javila da ju je svekar navodno silovao, što komšije negiraju

VRANJSKA BANJA - Slobodan Demirović (55), taksista iz Vranjske Banje, uhapšen je zbog sumnje da je krvnički usmrtio oca Jumera Demirovića (74). On je nesrećnog čoveka najpre pokušao da pregazi kolima, a onda je krenuo da ga udara čekićem i francuskim ključem dok mu nije smrskao glavu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

Zločin se dogodio u četvrtak uveče ispred kuće porodice Demirović, a  motiv zločina je svađa oca i sina oko žene koju je Slobodan doveo u kuću. Naime, Slobodan je oterao prvu ženu i pre dva meseca našao novu, ali se njegovi roditelji s tim nisu slagali.

- Kad je Jumer krenuo u prodavnicu, nova snaja je ušla u sobu, svukla se gola, pocepala majicu i raščupala kosu. Onda je pozvala Slobodana da se vrati i rekla mu da ju je svekar silovao - kaže komšinica.

Pobegao posle zločina

Ona dodaje da je Demirović odmah stigao.

- Dojurio je kolima i odmah pokušao da pregazi Jumera. Onda je izašao, dohvatio čekić i počeo da ga udara - priča komšinica.

Prema njenim rečima, Bobe, kako zovu Slobodana, krvnički je udarao oca.

- Jadni Jumer je jaukao i zapomagao. Krv je šikljala, a on nije prestajao. Bobe je onda uzeo ključ za odvijanje točkova i njim ga udarao u glavu - priča šokirana komšinica. Prijatelji i rođaci Demirovića koji su bili prisutni kažu da su želeli da pomognu, ali da su se jako uplašili razjarenog Slobodana, koji je pobegao kad je njegov otac izgubio svest.

Stravične povrede

Nesrećnog Jumera odmah su odveli u vranjsku bolnicu, gde su mu konstatovane teške povrede glave, kičme, kuka i grudnog koša. Uprkos naporima lekara, ubrzo je preminuo. Inače, ovo nije bio prvi put da je Demirović napao oca. I pre dva meseca dogodio se incident, nakon čega je Jumer bio smešten u Sigurnu kuću. U svoj dom se vratio pre nekoliko dana pošto je sin obećao da ga više neće dirati.

Majka Lila Demirović

OTAC MU JE SVE DAO, A ON GA JE UBIO

Slobodanova majka Lila Demirović juče je bila u neviđenom šoku.

- Ubio je svetinju! Ubio je rođenog oca, koji mu je sve omogućio u životu. Kupio mu „mercedes“, opremio mu sprat, pre neki dan mu je dao 10.000 evra, a on da digne ruku na njega. Dabogda se ni on više ne vratio! - proklinjala je sina uplakana Lila Demirović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.