UŽASAN ZLOČIN U VELIKOJ PLANI: Otrovala staricu pa spavala pored leša!

Izvor: Kurir, 25.Okt.2014, 06:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAN ZLOČIN U VELIKOJ PLANI: Otrovala staricu pa spavala pored leša!

Monstruozno: Ljubinka Marić (67) ubila Darinku Janković (86) u svojoj kući, ukrala joj nakit i pare, burmu prodala u zlatari, pa telo bacila iza fotelje i pokrila tepihom

VELIKA PLANA - Ljubinka Marić (67) iz Velike Plane osumnjičena je da je u svojoj kući otrovala Darinku Janković (86).

Marićeva je posle ubistva dva dana spavala pored mrtve starice, koja je pronađena iza fotelje prekrivena tepihom i s hematomima po telu.

Prema nezvaničnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << informacijama, Ljubinka je Darinku otrovala tabletama koje joj je stavila u sok, a nesrećna žena popila je pola čaše soka pre nego što ju je otrov ubio.

Ubica nevešto lagala

Ljubinka Marić je osumnjičena i da je starici uzela burmu, ogrlicu i 1.800 dinara. Darinkin unuk Dejan Matković rekao je za Kurir da je Ljubinka burmu prodala u lokalnoj zlatari, a da se priča i da je imala kredit ili dug veći od 100.000 dinara. Matković je rekao da je porodica primetila nestanak baba Dare u utorak uveče i da su u njenoj kući videli na stolu dve šoljice kafe.

Svi obožavali baku

IMALA I 14 PRAUNUČADI

Baka Dara je imala veliku porodicu i svi smo je obožavali. Imala je pet ćerki, devetoro unučadi i 14 praunučadi. Živela je od penzije pokojnog dede, a jedna od ćerki joj živi u Švajcarskoj, dok je druga tužilac u Kruševcu - rekao je unuk Dejan.

Komšije u šoku

LJUBINKA JE FINA, TIHA ŽENA

Ljubinkina komšinica koja nije htela da se predstavi rekla je da je Ljubinka radila u socijalnom i da je pre dve-tri godine otišla u penziju.

- Bila je dobra sa svima i svi smo zaprepašćeni. Dok je radila u socijalnom, svima je pomagala. Bila je fina, tiha žena. Izgleda da je, kako mi kažemo, „odlepila konduru“, otišla psihički pod stare dane.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Užas u Velikoj Plani: Starica otrovala komšinicu

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014

Ljubinka Marić (67) iz Velike Plane osumnjičena je da je u svojoj kući otrovala Darinku Janković (86). Pala na poligrafskom ispitivanju, pa potom priznala zločin...Foto: Guliver/Getty/Thinkstock..Marićeva je posle ubistva dva dana spavala pored mrtve starice, koja je pronađena iza fotelje prekrivena...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.