UŽASAN ZLOČIN U SOMBORU: Usta mu zalepili trakom, vezali ga i polili benzinom

Izvor: Kurir, 06.Feb.2016, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽASAN ZLOČIN U SOMBORU: Usta mu zalepili trakom, vezali ga i polili benzinom

On je zadobio tri uboda nožem, dva u grudi i jedan u leđa. Potom je poliven benzinom, pa zapaljen.

SOMBOR - Branko Kuljanski (66), penzioner iz Stapara kod Sombora, brutalno je ubijen u utorak u svojoj kući, utvrdila je istraga.

- Kuljanskom su usta bila izlepljena selotejp trakom, pa mu je ubica preko toga vezao neku maramu, najverovatnije kako ne bi mogao da viče i doziva pomoć. Nije bio vezan žicom. On je zadobio tri uboda nožem, dva u grudi i jedan u leđa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Potom je poliven benzinom, pa zapaljen - kaže naš izvor nakon obdukcije.

Najpre se činilo da je Kuljanski stradao u požaru, u svojoj kući u kojoj je živeo sam nakon smrti svoje supruge u Staparu, kod Sombora. Komšije koje su pozvale vatrogasce nakon što je nađeno telo mislile su da je nesrećni čovek stradao u požaru. - Policija traga za počiniocem, a pretpostavlja se da je motiv razbojništvo - kaže izvor.

(S. S.)

Autor: Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.