UŽAS U MIONICI: Dao majci pare za sahranu, zadavio ženu pa se obesio!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2015, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U MIONICI: Dao majci pare za sahranu, zadavio ženu pa se obesio!

Aleksandar Pavlović ostavio majci 1.000 evra za sahranu, starijeg sina (8) poljubio, a potom ubio suprugu Marija pa sebe. Telo žene nađeno u automobilu, dok je Aleksandar visio s drveta 50 metara dalje

MIONICA - Majko, evo ti 1.000 evra i ostavi ih na stranu. Sine, molim te, čuvaj sestru! Ovim rečima se Aleksandar Pavlović (31) iz Mionice pozdravio s porodicom, a potom je zadavio svoju suprugu Mariju (31), pa se obesio.

Nekoliko sati kasnije pošto je čula šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se dogodilo, njegova ljubavnica A. B. otrovala se lekovima i lekari se bore za njen život. Tela bračnog para Pavlović, koji ima dvoje maloletne dece, pronađena su u ataru sela Radobić, gde se odigrala nezapamćena drama.

Drama u kolima

Aleksandar i Marija su poslednji put viđeni u subotu oko 11 časova. Tada su napustili porodičnu kuću, a njihovi leševi pronađeni su dan kasnije. Telo ubijene žene pronađeno je u njihovom automobilu „fijat marea“, dok je na jednom drvetu u šumu 50 metara dalje pronađeno obešeno telo muškarca.

- Na vratu ubijene žene bili su vidljivi tragovi prstiju, pa se pretpostavlja da je udavljena. Muškarac se nakon toga obesio na jednoj vrbi koja se nalazi u blizini - kaže naš sagovornik iz istrage.

Njihov nestanak prijavljen je u subotu oko 16 časova. Tada je počela potraga, u koju su se pored policije uključili i njihovi prijatelji.

Ostavili dvoje dece

- Izašli su iz kuće u subotu oko 11 časova. Aca je majci rekao da idu da nešto završe. Ostavio joj je 1.000 evra i rekao joj da to skloni na stranu. Ispostavilo se da su to pare za sahranu. Poljubio je decu. Sinu, koji ima osam godina, rekao je da čuva sestru, koja ima četiri godine. Od tada im se gubi svaki trag - pričaju prijatelji nastradalog para i dodaju:

- U popodnevnim satima prijavljen je njihov nestanak i tad smo krenuli u potragu. Policija je po signalu mobilnog telefona utvrdila da su njihovi brojevi tog dana registrovani na repetitoru u ataru sela Paune i odmah smo krenuli da ih tražimo na tom potezu.

Potraga je obustavljena posle nekoliko sati, a njihova tela su pronađena u nedelju pre podne kad su žitelji sela Radobić videli leš muškarca na drvetu.

Kad se Mionicom u nedelju pronela vest da je Pavlović zadavio ženu, pa potom presudio sebi, njegova prijateljica A. B., za koju se sumnja da je bila s njim u ljubavnoj vezi, popila je šaku tableta i završila u urgentnom centru valjevske bolnice.

Ljubavnica se bori za život

- Žena je trovanjem lekovima pokušala da se ubije. Zbrinuta je u urgentnom centru, a potom je prebačena na odeljenje psihijatrije - rečeno je u valjevskoj bolnici.

Prijatelji o Pavlovićima

IMALI BRAČNIH PROBLEMA

Komšije i prijatelji pričaju da su Aleksandar i Milica već duže vreme imali bračnih problema.

Aca je radio je privatno moleraj i fasade, imali su solidna primanja, ali se nisu slagali. On je već neko vreme bio u vezi sa ženom iz komšiluka - pričaju prijatelji.

Subota

- 11.00 - Aleksandar otišao kolima sa suprugom

- 16.00 - prijavljen njihov nestanak, počela potraga

- 20.30 - njihovi mobilni telefoni nedostupni

Nedelja

- 10.00 - nađeno Acino telo u šumi

- 10.30 - pronađeno Marijino telo u kolima

- 12.00 - Acina ljubavnica pokušala da se ubije

Ubili ženu

- januar 2015 - Živorad Đokić (54) iz Kruševca iskasapio suprugu Violetu (51), pa se ubio

- decembar 2014 - Novopazarac Vladan Sekulić (42) ubio je suprugu Svetlanu (37), a potom izvršio samoubistvo

- maj 2014 - Aleksandar Hadžić (50) ubio suprugu Mirjanu Stefanović (49), pa sebe

- jul 2014 - Milojko Janković (49) ubio suprugu Katarinu (42), pa sebe

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.