UŽAS U BEOGRADU Dunav izbacio kofer sa ljudskim kostima, čeka se veštačenje

Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BEOGRADU Dunav izbacio kofer sa ljudskim kostima, čeka se veštačenje

U torbi koju je na Veliki petak izbacila reka Dunav nalazile su se ljudske kosti i stvari iz Kine, pa je moguće da pripadaju nekom državljaninu te zemlje, piše Alo.

Ljudi koji su pronašli sablasni kofer kažu da među kostima nedostaje lobanja, a više detalja o ovom slučaju znaće se tek nakon veštačenja.

- Istragom će najpre biti utvrđeno da li je reč o ljudskim kostima. Ukoliko jesu, radiće se na utvrđivanju identiteta te osobe, kada je žrtva preminula >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da li je reč o ubistvu ili prirodnoj smrti - kaže naš izvor blizak ovom slučaju, a piše Alo.

Kofer je našao Žarko Ristić, čuvar nasipa u Krnjači, na Veliki petak, 29. aprila. Torba je pronađena na obali Dunava, kilometar i po od Pančevačkog mosta, ispod nasipa u Krnjači. U torbi su se nalazile pomešane kosti, koje su najverovatnije ljudske. Pored njih je bila neka crna krpica, metalni ručni sat, kutijica malo veća od kutije sa šibicama i flašice s kineskim natpisom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.