USKORO HAPŠENJE? Pronađen i opkoljen Marko Milićev!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2014, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USKORO HAPŠENJE? Pronađen i opkoljen Marko Milićev!

Saradnjom policija Srbije i drugih zemalja ubica Luke Jovanovića ponovo je lociran i oko njega se steže obruč

U saradnji sa Interpolom i policijama iz više zemalja, srpska policija uspela je da locira Marka Milićeva (33), vozača “mini kantrimena” koji je osumnjičen da je 25. jula na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića (21).

Rezultat međunarodne saradnje bi trebalo da bude hapšenje Milićeva i privođenje pravdi, prenosi Kurir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
- Obruč oko njega se sve više steže, policija mu je na tragu. On je pre 11 dana avionom otišao u Tursku, gde je proveo izvesno vreme, posle čega je pokušao da zametne trag. Međutim, u tome nije do kraja uspeo – ponovo je lociran i sada se polako sužava njegov manevarski prostor – objašnjava izvor iz policije.

Foto: Privatna arhiva

Srbija je 19. avgusta za Markom Milićevim raspisala crvenu Interpolovu poternicu i na prezime Milićev, ali i na Marković. On bi uskoro mogao da ostane bez novca za beg i skrivanje.

- On iz Srbije nije mogao da iznese veliku količinu novca. Veruje se da kod sebe nema više od 10.000 evra u kešu. Takođe, čak i da ima podršku podzemlja u zemlji u kojoj se krije, Milićev to mora da plati. Budući da nema dovoljno novca, on bi morao da traži da mu se pare doturaju, a to bi bio veliki rizik ne samo po njega već i po njegove saradnike, pri čemu Milićev u podzemlju ne uživa toliki ugled da bi neko zbog njega rizikovao – kaže izvor iz policije.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.