UPUCAN U GLAVU Investitor ranjen u okršaju sa policajcem preminuo posle nedelju dana u bolnici

Izvor: Blic, 20.Apr.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPUCAN U GLAVU Investitor ranjen u okršaju sa policajcem preminuo posle nedelju dana u bolnici

Branko Banjac, investitor iz Novog Sada koji je ranjen u glavu nakon što to je policajcu probao da otme pištolj, preminuo je danas, povrđeno nam je u Kliničkom centru Vojvodine.

Banjac je hospitalizovan 13. aprila nakon što je pokušao da pobegne od policajca koji je hteo da ga legitimiše, pošto je za njim bila raspisana poternica za odsluženje desetomesečne zatvorske kazne zbog prevare.

Pošto nije hteo da pokaže dokumenta, Banjac je krenuo u okršaj policajcem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a u borbi je probao da mu otme pištolj koji je opalio i pogodio ga u glavu.

Lekari su se sedam dana borili za njegov život, iako se prema prvim nezvaničnim informacijama verovalo da će preživeti ranjavanje, on se nije probudio iz kome.

Protiv njega policija je ranije podnela više prijava zbog zloupotreba u privredi i prevara, a građani su godinama pričali o njegovim prevarama i optuživali ga da je stavio hipoteke na njihove nekretnine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Novosađanin ranjen prilikom hapšenja

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2017

Branko Banjac (49) teško ranjen prošlog četvrtka prilikom hapšenja, preminuo je u Urgentnom centru u Novom Sadu NOVOSAĐANIN Branko Banjac (49) teško ranjen prošlog četvrtka prilikom hapšenja, preminuo je danas u prepodnevnim satima u Urgentnom centru u Novom Sadu, saznajemo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.