UHVAĆEN SERIJSKI PLJAČKAŠ IZ NIŠA: Policajac slomio ruku jureći lopova!

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN SERIJSKI PLJAČKAŠ IZ NIŠA: Policajac slomio ruku jureći lopova!

NIŠ - A. D. (20), koji već dva meseca teroriše Niš razbojništvima i krađama, uhvaćen je juče, a policajac koji ga je jurio slomio je ruku tokom intervencije.

Ovo je četvrti put da policija privodi razbojnika, koji se sumnjiči za 22 krađe i razbojništva, ali je do sada svaki put puštan zbog nemogućnosti da mu se odredi pritvor jer advokati štrajkuju. Kako saznajemo, A. D. je uhvaćen u Ulici Kraljevića Marka kad je izlazio iz taksija.

- Pokušao je da beži. Jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << policajac je potrčao za njim, pao je i slomio ruku, ali je A. D. uhvaćen. Sumnja se da je baš on prošle nedelje opljačkao mesaru i dragstor jer je izvršilac bio maskiran i pretio je radnicima nožem, što je način na koji A. D. operiše - kaže naš izvor.

Razbojnik će biti priveden tužiocu, ali se zasad ne zna da li će, s obzirom na nemogućnost da mu se obezbedi obavezna odbrana, biti ponovo pušten.

(M. M.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.