UHVAĆEN PO INTERPOLOVOJ POTERNICI: Slovak se krio u Novom Sadu!

Izvor: Kurir, 28.Jan.2015, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆEN PO INTERPOLOVOJ POTERNICI: Slovak se krio u Novom Sadu!

Posle višemesečnog zajedničkog operativnog rada policija Srbije i Slovačke, pronađen je u Novom Sadu, gde je boravio koristeći lažni identitet, odnosno falsifikovana dokumenta koja je policija pronašla kod njega prilikom hapšenj

NOVI SAD - Pedesetogodišnjak, državljanin Republike Slovačke, uhapšen je u Novom Sadu, a za njim je bila raspisana Interpolova poternica.

Ovaj 50-godišnjak je u Slovačkoj osuđen na 11 godina i 6 meseci zatvora, zbog više krivičnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dela prevare, pa je specijalni sud u toj državi izdao nalog za njegovo hapšenje, radi izvršenja presude.

Posle višemesečnog zajedničkog operativnog rada policija Srbije i Slovačke, pronađen je u Novom Sadu, gde je boravio koristeći lažni identitet, odnosno falsifikovana dokumenta, koja je policija pronašla kod njega prilikom hapšenja.

Uhapšeni državljanin Slovačke biće doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak, radi određivanja ekstradicionog pritvora i daljeg prosecusiranja, u skladu sa zakonom.

(S.S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.