UHAPŠENI MALOLETNICI: Napili pa silovali drugaricu u Domu učenika

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENI MALOLETNICI: Napili pa silovali drugaricu u Domu učenika

Policijskom istragom prikupljeni su podaci koji ukazuju da je Đ. K. najpre napio tinejdžerku, a potom joj u piće sipao drogu i neki afrodizijak, i nakon toga je brutalno silovao u svojoj sobi. Istraga je utvrdila da je S. J. (18) držao za ruke i usta nesrećnu devojčicu i da, iako je želeo i pokušavao, nije bio u u stanju da je siluje

ZRENJANIN - Dvojici tinejdžera Đ. K. (16) i S. J. (18) određen je pritvor u trajanju do 30 dana po nalogu sudije Višeg suda iz Zrenjanina >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog sumnje da je Đ. K. silovao, a S. J. pokušao da siluje 15-godišnju devojčicu.

Devojčica je napastvovana u zrenjaninskom Domu učenika srednjih škola “Angelina Gojić Gina”.

Po njenim rečima, ona je silovana sredinom novembra, ali ga je prijavila vaspitačima tek 9. decembra.

Policijskom istragom prikupljeni su podaci koji ukazuju da je Đ. K. najpre napio ovu tinejdžerku, a potom joj u piće sipao drogu i neki afrodizijak, i nakon toga je brutalno silovao u svojoj sobi.

Takođe, istragom je utvrđeno da je S. J. (18) držao za ruke i usta nesrećnu devojčicu i da, iako je želeo i pokušavao, nije bio u u stanju da je siluje.

Više detalja o ovom gnusnom zločinu koji je šokirao javnost nije poznato jer Više javno tužilaštvo, u čijoj je nadležnosti predmet, niti Policijska uprava, nisu se zvanično oglašavali.

( Alo)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.