UHAPŠEN LOPOV  Provalio u 50 stanova i podruma

Izvor: Blic, 01.Apr.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠEN LOPOV Provalio u 50 stanova i podruma

D. A. (28) iz Smedereva lišen je slobode i njemu je određeno policijsko zadržavanje zbog sumnje da je odgovoran za seriju od 50 teški krađa u Smederevu.

On se sumnjiči da je tokom prošle i ove godine, uglavnom u prepodnevnim časovima, provaljivao u stanove u užem i širem centru grada i iz njih odnosio nakit, novac, alat, foto-aparate i kompjutersku opremu.

Osumnjičen je i za provaljivanje podrumskih prostorija u stambenim zgradama, iz kojih je uglavnom odnosio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bicikle i alat.

Ukupna vrednost ukradenih predmeta procenjuje se na oko 500.000 dinara.

Po isteku policijskog zadržavanja, D.A. će, u zakonskom roku i uz krivične prijave, biti sproveden nadležnom osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.