Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U ŠAPCU Mladića presreli automobilom i izboli nasmrt

U Šapcu u Ulici Stojana Čupića večeras je izboden nožem Edo Bajrić (22) iz ovog grada. On je odmah prevezen u urgentni prijem Opšte bolnice u Šapcu, ali je od zadobijenih povreda preminuo. Policija je identifikovala napadača koji je u bekstvu.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, večeras, nešto pre 18 časova, dvojica muškaraca su automobilom presrela Bajrića, nedaleko od kuće u kojoj Edo stanuje. Navodno, suvozač je izašao iz automobila, prvo verbalno a potom i fizički >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nasrnuo na Bajrića.

- Posvađali su se, a onda je napadač udario Bajrića nekim predmetom po glavi, da bi ga potom izbo nožem. Bajrić je imao više ubodnih rana po glavi i telu - saznaje "Blic" od dobro obaveštenog izvora.

Komšije su čule zapomaganje i jauk nastradalog, istrčali su na ulicu i videli povrđenog mladića, kao i automobil koji se brzo udaljavao sa mesta događaja.

Prema saznanjima "Blica", jedna osoba, za koju se sumnje da je pomagao u izvršenju krivičnog dela, je zadržana u policiji. Za počiniocem, čiji identitet je poznat, policija intenzivno traga.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UBISTVO U ŠAPCU Mladića presreli automobilom i izboli nasmrt, uhapšen i drugi osumnjičeni

Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 16:23

U Šapcu u Ulici Stojana Čupića sinoć je izboden nožem Edo Bajrić (22) iz ovog grada. On je odmah prevezen u urgentni prijem Opšte bolnice u Šapcu, ali je od zadobijenih povreda preminuo. Policija je uhapsila i drugu osobu osumnjičenu za ovo ubistvo...Kako "Blic" nezvanično saznaje, juče nešto...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.