Žandarm osumnjičen za ubistvo

Izvor: B92, 23.Dec.2013, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žandarm osumnjičen za ubistvo

Užice -- Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je da je pripadnik Žandarmerije osumnjičen za ubistvo osobe tokom tuče koja se sinoć desila u užičkom naselju Pora.

Dačić je rekao da se radi o pripadniku Žandarmerije koji je suspendovan sa posla pre izvesnog vremena, kao i da će optužnica biti izneta posle obdukcije, koju je naložio javni tužilac.

“Istraga je u toku i posle obdukcije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaćemo jasniju sliku šta je izazvalo smrt osobe koja je pronađena u kući u naselju Pora“, rekao je Dačić.

Ovo nije prvi put su pripadnici Žandarnerije osumnjičeni za ubistvo.

U junu ove godine policija je privela pripadnika Žandarmerije zbog sumnje da je ubio i spalio dvojicu mladića kod Jagodine.

Krajem novembra zbog sumnje da je ubio mladića, čije je telo pronađeno u automobilu, niška policija je uhapsila Aleksandra R., takođe pripadnika Žandarmerije.

U oktobru, takođe u Nišu, policija je uhapsila pripadnika Žandarmerije jer je nekoliko dana ranije pucao i ranio jednu ženu u tom gradu koja je bila u svojoj "tojoti koroli” samo zato što mu se nije sklonila s puta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Žandarm osumnjičen za ubistvo u Užicu

Izvor: Blic, 23.Dec.2013

Ministar policije Ivica Dačić potvrdio je danas u Užicu da je lice osumnjičeno za sinoćnje ubistvo jedne osobe tokom tuče koja se desila u užičkom naselju Pora pripadnik žandarmerije...Dačić je rekao da se radi o pripadniku žandarmerije koji je suspendovan sa posla pre izvesnog vremena, kao...

Nastavak na Blic...

Žandarm osumnjičen za ubistvo

Izvor: Prva.rs, 23.Dec.2013

Dačić je rekao da se radi o pripadniku Žandarmerije koji je suspendovan sa posla pre izvesnog vremena, kao i da će optužnica biti izneta posle obdukcije, koju je naložio javni tužilac. “Istraga je u toku i posle obdukcije imaćemo jasniju sliku šta je izazvalo smrt osobe koja je pronađena...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.