Izvor: Kurir, 30.Jan.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO MILANOVIĆA: Obračun unutar Kekine grupe!

BEOGRAD - Pripadnika kriminalne grupe Dejana Stojanovića Keke, Miloša Milanovića (30) zvanog Smajli, najverovatnije je ubio član iste bande!

Na Milanovića je, kako Kurir nezvanično saznaje, hice ispalio drugi Kekin saradnik, s kojim se ubijeni nedavno sukobio. Posle zločina, on je najverovatnije pobegao crnim automobilom koji je bio parkiran nedaleko.

- Keka je iz Srbije pobegao 2006. i njegov novobeogradski klan je u prvo vreme funkcionisao kao da je on tu. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vremenom se grupa praktično podelila na dva dela - kaže sagovornik Kurira iz istrage.

On objašnjava da je hijerarhija u grupi, koja se pre svega bavi trgovinom narkoticima, ozbiljno narušena.

- Zavladao je pravi rat i česti su sukobi između onih koji su ostali „verni“ Keki, iako nije u Srbiji, i onih koji žele sami da odlučuju o poslovima - kaže naš izvor.

(S. M. - J. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.