UBISTVO KRISTINE KAPLANOVIĆ (19) Mladić priveden na informativni razgovor, za sada nema status osumnjičenog

Izvor: Blic, 17.Avg.2017, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO KRISTINE KAPLANOVIĆ (19) Mladić priveden na informativni razgovor, za sada nema status osumnjičenog

Jedan mladić priveden je sinoć na informativni razgovor u sklopu istrage o ubistvu Kristine Kaplanović (19), koja je u maju ove godine ubijena u oružanoj pljački pumpe u Velikom Mokrom lugu u Beogradu. Privedeni, za sada, nema status osumnjičenog.

Prema nezvaničnim saznanjima od izvora iz MUP, "Blic" saznaje da je ovo privođenje i informativni razgovor samo jedno u nizu koje je policija obavila u proteklih tri meseca, koliko istraga o brutalnom ubistvu traje.

Podsećamo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kristina Kaplanović bila je radnica na pumpi koju je tokom pljačke usmrtio nepoznati muškarac pucavši joj u glavu. Nesrećna devojka je stradala zbog pazara od 10.000 dinara. Ubica se nakon pljačke dao u beg i policija je mesecima tragala za njim.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog ubistva radnice na benzinskoj pumpi u BG

Izvor: B92, 17.Avg.2017

Jedan mladić priveden je na informativni razgovor u istrazi o ubistvu Kristine Kaplanović, koja je u maju ubijena u pljački pumpe u Velikom Mokrom Lugu...Privedeni, za sada, nema status osumnjičenog i jedan je od dosad mnogobrojnih privedenih na razgovor, saznaje B92...Prema nezvaničnim saznanjima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.