UBIO ŽENU, PA SE IZBO 30 PUTA Ćerka našla majku i oca u krvi

Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO ŽENU, PA SE IZBO 30 PUTA Ćerka našla majku i oca u krvi

Niko ne zna šta je nateralo Dragana Mitića (51) iz Zlokućana da nožem iskasapi svoju suprugu Slađanu (41), a potom pokuša da izvrši samoubistvo.

U ovom leskovačkom selu sa oko 200 stanovnika, u podnožju Babičke gore ne pamti se takav zločin.

- Svi smo u čudu. Imali su skladan brak i solidna primanja. Iz njihove kuće se nikada nije čula svađa i rasprava, a on je svoju ženu od milošte zvao - Cale. Obožavali su svoju jedinicu Lidiju, udatu u komšiluku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i svoja dva unuka – priča komšija koji zahteva anonimnost.

Tragedija se dogodila 29. juna u porodičnoj kući Mitića, bez svedoka. Prema priči rođaka, koji su došli da pripreme sahranu, posledice krvavog pira prva je otkrila Lidija sa suprugom i odmah pozvala hitnu pomoć i policiju.

- Došla je da obiđe roditelje i naišla na zaključana kućna vrata. Preko prozora je videla kako joj majka leži na podu dnevne sobe u lokvi krvi. Potom je u stajipronašla oca svog krvavog – priča rođaka ubice, koja priprema sahranu.

Pročitajte još:

Pošto je ubio ženu, Dragan je u toj staji najpre pokušao da se obesi, ali je uže popustilo, pa je potom istim nožem izbo sebe po celom telu. Najviše je stradao grudni koš zbog čega je prebačen na Grudnu kliniku u Nišu, gde se oporavlja od posledica samoranjavanja.

Dragan Mitić je sa suprugom obrađivao zemlju, čuvao stoku i godinama radio u gradskom leskovačkom „Vodovodu“. Slađana se nedavno vratila s jednomesečnog boravka u Švajcarskoj, gde je kod prijatelja čuvala decu, a Dragan je bio na bolovanju zbog povišenog krvnog pritiska, pa se zbog toga spekuliše da je ljubomora mogući motiv. Meštani, međutim, to demantuju.

- Slađana je bila više nego smerna žena, majka i domaćica, a u Švajcarsku je otišla na nagovor Dragana. Kada se nedavno vratila rekla je da više neće ići jer je mnogo tugovala za unucima – priča komšinica koja je s Mitićima popila kafu veče pre tragedije.

Ubica ima 30 uboda po telu

Dragan Mitić iz Zlokućana hospitalizovan je na Klinici za grudnu hirurgiju gde je konstatovano da ima 30 manjih uboda po grudima i jednu pliću posekotinu po vratu.

- Sve ubodne rane su plitke. Samo je jedna malo dublja i ona je drenirana preventivno jer je zakačena plućna maramica. Pacijent nema teže povrede i nije životno ugrožen- kažu u Kliničkom centru u Nišu. B.J.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBIO ŽENU, PA IZBO SAM SEBE 30 PUTA Ćerka došla da obiđe roditelje, ali je kroz prozor ugledala stravičan prizor

Izvor: Blic, 01.Jul.2016

Niko ne zna šta je nateralo Dragana Mitića (51) iz Zlokućana da nožem iskasapi svoju suprugu Slađanu (41), a potom pokuša da izvrši samoubistvo...U ovom leskovačkom selu sa oko 200 stanovnika, u podnožju Babičke gore ne pamti se takav zločin...- Svi smo u čudu. Imali su skladan brak i solidna...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.