Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN BOKSER U NIKŠIĆU Ubice se nakon zločina predale policiji

Pedesetšestogodišnji Dragomir Mijušković Šiške, bokser iz Nikšića, ubijen je jutros oko 10.30 na Trgu slobode u centru Nikšića, a kao osmunjičeni za njegovo ubistvo uhapšeni su Pek Đikanović (43) i Dragan Kontić (33) iz Nikššića.

Sumnja se da su Đikanović i Kontić danas oko 10.30 časova na Trgu slobode u Nikšiću iz vatrenog oružžja - dva pišštolja marke TT 7,62 mm u pravcu Mijuškovića ispalili višše hitaca od čega je bokser preminuo, navodi se u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštenju.

Nakon toga Đikanović i Kontić su se predali služžbenicima policije u CB Nikšić. Oni su policiji predali i dva pišštolja koja su, kako se sumnja, koristili prilikom izvrššenja predmetnog krivičnog dela.

O događaju je obaveššten držžavni tužžilac u Viššem državnom tužžilašštvu u Podgorici koji će kvalifikovati krivično delo.

Kako su javili crnogorski mediji, Nikššićanin Dragoljub Mijušković (56) ubijen je danas s leđa kod Gradske kafane na glavnom gradskom trgu. Kako navode mediji, ubijeni je bio bokser BK "Nikššić".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BOKSER UPUCAN U LEĐA NA TRGU U NIKŠIĆU Ubice se nakon zločina predale policiji

Izvor: Blic, 01.Okt.2016

Pedesetšestogodišnji Dragomir Mijušković Šiške, bokser iz Nikšića, ubijen je jutros oko 10.30 na Trgu slobode u centru Nikšića, a kao osmunjičeni za njegovo ubistvo uhapšeni su Pek Đikanović (43) i Dragan Kontić (33) iz Nikššića...Sumnja se da su Đikanović i Kontić danas oko 10.30...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.