Izvor: Blic, 21.Okt.2016, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA SA ČEKIĆEM Za svirepi zločin dobio 15 godina zatvora

Mihalj Skivijan (59) osuđen je danas pred novosadskim Višim sudom za zversko ubistvo Merime Redžepove (30) na 15 godina zatvora.

Sudsko veće je prihvatilo predlog tužilaštva da se Skivijan kazni maksimalnom zatvorskom kaznom.

On je ubio Merimu Redžepovu sa najmanje 15 udaraca čekićem u glavu. Kako je opisano tokom suđenja, nesrećnoj devojci razorio je tkivo velikog muzga, a nakon počinjenog zločina ostao je u stanu u kom su živeli još oko sat vremena, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi nakon toga pobegao i pokušao da se sakrije kod rođaka.

Tokom suđenja tužilac je rekao da se Skivijan nije pokajao, te da je povratnik, jer je već proveo više godina u zatvoru zbog ubistva žene sa kojom je živeo Jolike Lakatoš. On je tada bio na robiji zbog nanošenja teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom.

Skivijan je Redžepovu ubio 31. decembra prošle godine. Njih dvoje su se u stanu posvađali, da bi on tokom rasprave sa frižidera uzeo čekić srednje veličine i izudarao ga njime po glavi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mihalj Skivijan osuđen na 15 godina za ubistvo žene na Grbavici

Izvor: Radio 021, 21.Okt.2016

Viši sud osudio je danas Mihalja Skivijana (59) na 15 godina zatvora za ubistvo Merime Redžepove (30)...On je proglašen krivim da je u noći između 29. i 30. decembra 2015. godine u iznajmljenom stanu u Ulici Ljermontova 2 na Grbavici ubio ženu sa kojom je tu živeo...Ona je ubijena udarcima čekićem...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.