UBICA DOŠAO NA BICIKLU: Ubijeni vođa veterničkog klana Nenad Opačić i njegova supruga!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 01:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA DOŠAO NA BICIKLU: Ubijeni vođa veterničkog klana Nenad Opačić i njegova supruga!

NOVI SAD - Nenad Opačić, vođa veterničkog klana iz Novog Sada, ubijen je u petak veče, saznaje Kurir. Od posledica ranjavanja preminula je i njegova supruga.

Tragedija se dogodila u ulici Braće Dronjak, oko 00.15, u novosadskom Novom naselju, ispred broja 16.

Kako nezvanično saznajemo, Nenad i njegova supruga vraćali su se iz posete kumovima. Kada su izašli iz zgrade i krenuli prema kolima, sačekali su ih smrtonosni meci.

Takođe, nezvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saznajemo da je u Nenada Opačića ispaljeno pet hitaca a u njegovu ženu tri. Ona je odmah prevezena kolima hitne pomoći, ali je u međuvremenu preminula.

Blokiran je ceo grad, na licu mesta je i Opačićeva porodica. Prema prvim informacijama s lica mesta, ubica je imao fantomku i došao je na biciklu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.