Izvor: CrnaHronika.rs, 08.Sep.2013, 05:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru gradskog autobusa i juga poginuo vozač, u drugom udesu se potukli vozači

U sudaru juga i autobusa GSP “Novi Sad” poginuo je Aleksandar Vovčuk. (33) iz Budisave.U udesu je lakše povređeno troje putnika u autobusu, izjavio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda Zoran Keser. Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 18.30 sati.“Vozač automobila je podlegao povredama i lekari su jedino mogli da konstatuju smrt. Tri putnice autobusa lakše su povređene”, rekla je portparolka Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.
Po prvim informacijama, autobus se kretao iz pravca Kaća, a jugo iz suprotnog smera. Vovčuk je usled neprilagođene brzine skrenuo u suprotnu traku i izazvao nesreću, saopštila je policija. Alkotestiranjem je utvrđeno da vozač autobusa gradskog prevoznika nije imao alkohola u organizmu.
Na Futoškom putu tuča vozača
Na Futoškom putu pola sata posle ponoći dogodila se još jedna saobraćajna nesreća, u kojoj nije bilo povređenih. Međutim, prema rečima Sanje Pokrajac Nenadić, izbila je tuča između vozača.
Jedan je u tuči zadobio posekotine po glavi, zbog čega je prevezen u Urgentni centar.
Izvor: 021
 

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.