U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić

Na putu Ivanjica - Devići danas oko 13.00 sati dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je mladić R. M. (22) izgubio život, a jedno lice je lakše povređeno.

Portparol ivanjičkog Doma zdravlja, dr Vesna Nedeljković, kazala je za Tanjug da je na mestu nesreće stradao mladić R.M. dok je vozač zbrinut u Zdravstvenom centru u Čačku i nije životno ugrožen.

Prema njenim rečima, do saobraćajne nezgode je došlo kada je putničko vozilo podletelo pod kamion.

U policijskoj stanici u Ivanjici kažu da će detalji ove nesreće biti naknadno saopšteni, po završenom uviđaju koji je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ivanjica : U saobraćajnoj nesreći mladić izgubio život

Izvor: Studio B, 25.Okt.2014

Na putu Ivanjica - Devići danas oko 13.00 sati dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je mladić R. M. (22) izgubio život, a jedno lice je lakše povređeno. ..Portparol ivanjičkog Doma zdravlja, dr Vesna Nedeljković, kazala je za Tanjug da je na mestu nesreće stradao mladić R.M. dok je...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.