U BEKSTVU: Odbornik iz Bora dilovao narkotike?

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BEKSTVU: Odbornik iz Bora dilovao narkotike?

BOR - Za Goranom Vukadinovićem, odbornikom u Skupštini opštine Bor, raspisana je poternica zbog sumnje da je dilovao drogu.

Vukadinoviću je policija pokušala da preseče put, ali je uspeo da pobegne, iako je, dok je bežao, u jednom trenutku kolima sleteo u jarak. Policajci su potom otišli u njegov stan, ali tamo nisu našli ništa.

- Međutim, pretresom njegovog podruma pronađeno je 16 grama kokaina i 15 grama heroina, koji su bili sakriveni u cevima - kaže izvor Kurira >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz istrage.

Vukadinović je, inače, bio uhapšen krajem oktobra 2014. godine, kad je policija od njega zaplenila oko 400 grama marihuane i 370 tableta ekstazija, koje je, kako se sumnja, nameravao da preproda. On je bio odbornik JS, ali je izbačen iz stranke, pa je postao samostalan član skupštine.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.