Turski mediji: Uhapšen ubica Marka Ivkovića

Izvor: NaDlanu.com, 26.Nov.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski mediji: Uhapšen ubica Marka Ivkovića

Turski medij "Jurt Gazeteši" objavio je da je ubica Marka Ivkovića uhapšen, a identičnu informaciju objavio je i "Hurijet".

Navijača Crvene zvezde ubili su huligani Galatasaraja pre utakmice košarkaških klubova u Evroligi prošlog petka, a "Jurt" i "Hurijet" navode da je osumnjičeni za ubistvo uhapšen.

Pet osoba privedeno je prvo na osnovu snimaka kamera, pregledano je oko 300 sati video materijala sa velikog broja kamera, a više od 200 ljudi uključeno je u >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << istragu u okviru četiri specijalna tima.

Najnovija tehnologija korišćena je kako bi se identifikovala lica i kako bi se otklonile smetnje koje stvaraju loše osvetljenje i slični spoljni faktori. "Hurijet" prenosi da je petoro osumnjičenih dalo određene informacije o osboi koja je izvršila ubistvo.

Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.