Tri osobe povređene u sudarima

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2015, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe povređene u sudarima

Ekipe Hitne pomoći u četvrtak su imali dve intervencije zbog saobraćajnih nezgoda u kojima su tri osobe povređene.

Uviđaj u Hadži Ruvimovoj

Prva nezgoda se dogodila oko 11:30 časova u Hadži Ruvimovoj 34 kada je povređen muškarac star 67 godina. On je zadobio lake telesne povrede i prebačen je u Urgentni centar.

Druga saobraćajna neseća se dogodila u Radomira Raše Radujkova 12 i tada su povređeni žena stara 61 godinu i devojčica od 7 godina. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Žena je zadobila preom potkolenice, a devojčica je imala lake telesne povrede i obe su prebačene u bolnicu.

Hitna pomoć je u četvrtak imala ukupno 100 intervencija, 55 u dnevnoj, a 45 u noćnoj smeni i najviše su zvali hronični bolesnici.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.