Tri nesreće kod Kruševca, jedna osoba poginula

Izvor: RTS, 04.Jul.2015, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri nesreće kod Kruševca, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći u selu Buci kod Kruševca. Osim toga, u okolini Kruševca jutros su se dogodile još dve saobraćajne nesreće. Povređeno je ukupno 15 osoba.
Nesreća se dogodsila rano jutros oko 5.15, kada je "audi" kojim je upravljao L. M. (1990) iz  Kruševca, udario u betonski stub, a putnik koji se nalazio na zadnjem sedištu je poginuo.
Pripadnici Ministarstva >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << unutrašnjih poslova u Kruševcu su, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva odredili zadržavanje do 48 sati L. M. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Uviđaj je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Kruševcu u prisustvu saobraćajne policije.
Pored ove teške saobraćajne nezgode, u ranim jutarnjim časovima na teritoriji Policijske uprave Kruševac dogodile su se još tri saobraćajne nezgode, u kojima je povređeno 15 osoba.
 
 
Pogledaj vesti o: Audi,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Audijem" udario u stub kod Kruševca, jedan mrtav

Izvor: Mondo, 04.Jul.2015

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u podjastrebačkom selu Buci kod Kruševca, jedna osoba je poginula...Foto: MONDO..  Nesrećese dogodila kada je ”audi“ kojim je upravljao Kruševljanin L.M.(25) udario u betonski stub...Žrtva se u trenutku nesreće nalazila na zadnjem sedištu...Vozač...

Nastavak na Mondo...

TRAGEDIJA KOD KRUŠEVCA: Audijem se zakucao u banderu na zadnjem sedištu poginuo putnik

Izvor: Kurir, 04.Jul.2015

Nesreća se dogodila u selu Buci kada je audi, kojim je upravljao L.M. (25) iz Kruševca, udario u betonski stub, nakon čega je putnik koji se nalazio na zadnjem sedištu poginuo..KRUŠEVAC - U selu Buci, kod Kruševca, jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros...Do...

Nastavak na Kurir...

Nesreća u Kruševcu, jedna osoba nastradala

Izvor: Autoportal.rs, 05.Jul.2015, 14:09

Saobraćajna nesreća koja se dogodila u okolini Kruševca bila je fatalna po putnika koji se nalazio na zadnjem sedištu automobila...Juče ujutru u 05:15 došlo je do tragične saobraćajne nezgode u selu Buci koje se nalazi na 15-ak kilometara od Kruševca. Nezgoda se dogodila kada je automobil marke...

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.