Tragedija u fabrici: Radnik i otac dvoje dece ostao bez šake, vlasnik firme garantuje pomoć

Izvor: BKTV News, 19.Jun.2017, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u fabrici: Radnik i otac dvoje dece ostao bez šake, vlasnik firme garantuje pomoć

Zoran Vulić (37), radnik fabrike za reciklažu i "proizvodnju PVC folije Brzan-plast" kod Batočine doživeo je nesreću za mašinom i ostao bez šake!

Prema rečima Dejana Simića, vlasnika fabrike, Zoran je bio nov radnik i radio je svega nekoliko dana kada je došlo do samopovređivanja na mašini "šrederu" za mlevenje plastike.

Tragedija kod Kikinde, nastadao mladić

"Nažalost ništa nije moglo da se uradi, ostranjena mu je šaka. Ruka je ostala u funkciji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i preostaje samo ugradnja veštačke šake. Ova firma postoji od 1993. godine i svi zaposleni su prijavljeni u radnom odnosu kao i Zoran. Učinićemo sve što je u našoj moći da izađemo u susret njemu i njegovoj porodici, a nakon oporavka ostaće da radi na poslovima koje bude mogao da obavlja", kaže Simić za BKTVNews.

Zoran Vulić je iz sela Komarice, i otac je dvoje dece.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.