Tragedija u Novom Pazaru! Motociklista poginuo u centru grada, nije mu bilo spasa!

Izvor: BKTV News, 12.Avg.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Novom Pazaru! Motociklista poginuo u centru grada, nije mu bilo spasa!

Motociklista Muhamed D. (20) nastradao je večeras oko 21 sat u stravičnom udesu u Ulici Stefana Nemanje, u centru Novog Pazara.

On je udario u automobil koji se iz sporedne Ulice Mehmeda Alibašića uključivao u Ulicu Stefana Nemanje, pao sa motora i zadobio teške telesne povrede.

"Odmah smo priskočili u pomoć, pozvali Hitnu pomoć koja je stigla za par minuta, pokušali su da ga reanimiraju desetak minuta, ali su na kraju samo konstatovali smrt", priča jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << gostiju obližnjeg kafića ispred kojeg se desio udes.

Pored Muhameda D, na motoru je bio još jedan mladić koji je povređen.

Užasna nesreća kod Sjenice: Poginule majka i ćerka!

"On je prebačen na hirurško odeljenje Opšte bolnice. U toku je operacija i prema prvim informacijama, on je lakše povređen, van životne je opasnosti", kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

U toku je uviđaj, a Ulica Stefana Nemanje je zatvorena za saobraćaj.

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.